Trädgårdsmästare på Lidingö

Logotyp för trädgårds skötsel företag trädgårdsmästare på Lidingö

Behöver din trädgård lite extra omtanke och skötsel? Trädgårdsmästaren på Lidingö sköter privatträdgårdar på Lidingö och Djurgården, och  arbetar både med löpande trädgårdsskötsel och större trädgårdsarbeten. Vi gör allt från att planera rabatter och att göra större planteringar till att plantera häckar, bygga woodland, rensa ogräs, eller varför inte gödsla och dressa din gräsmatta.

Vi kan göra både små och stora jobb i din trädgård, men är alltid noga att leverera en hög kvalité. Både på trädgårdsinsatser och på växter vi planterar.

För kontaktuppgifter till trädgårdsmästaren på Lidingö klicka här.

Exempel på utfört arbete:

Trädgårdsmästare Lidingö, Trädgårdsmästaren på Lidingö har kantskurit gräset mot plattgång och häckar.

Här har vi kantskurit gräsmattan mot plattgången. Vi kantskär även runt rabatter och häckar för ett prydligt resultat.

Alla trädgårdar behöver trädgårdsskötsel. Behöver du hjälp i trädgården kontakta en utbildad trädgårdsmästare på Lidingö. Vi rensar ogräs, klipper häckar, beskär äppelträd, planterar blommor, planterar häck, gräver rabatter, gödslar gräsmattan, dressar gräsmatta, kantskär blomrabatter, planterar lökar, bygger köksträdgårdar, gödslar rabatter, klipper rosor, röjer i trädgården, rensar plattgångar, trädgårdshjälp, allmän trädgårdsskötsel, plantera träd, Trädgårdsmästaren på Lidingö gör nästan allt inom trädgård! Goda referenser.Trädgårdsservice och trädgårdshjälp på Lidingö. Proffessionell trädgårdsservice på Lidingö, utbildad personal. Vi är Experter på växter och kan ge dig fackmässiga råd om växter, trädgårdsskötsel och gräsmattor för att bara nämna några saker. Din trädgårdsmästare på Lidingö!

Advertisements